SHORTY'Z BORNE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shorty'z Borne. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 11:19 Het eten smaakte goed! Alleen de patat was lauw, dan vonden we wel jammer. Prijs/kwaliteit valt dus tegen.
8 apr 2024 om 6:30 Redelijk lekker, maar erg duur voor wat je krijgt...
2 apr 2024 om 7:29 Onwijs lekker
10 mrt 2024 om 21:13 Slappe lauwe patat. Hamburgerbroodje was ook helemaal slap en vochtig.
9 mrt 2024 om 21:26 Erg smakelijk voor herhaling vatbaar
3 mrt 2024 om 17:40 Vorige week koud eten gekregen na anderhalf uur wachten. We hebben onze klacht gemeld en zouden bij onze volgende bestelling het eten gratis krijgen. Zojuist gebeld, maar nee hoor. Moet je het wel afhalen. Klant minder voor shortyz.
25 feb 2024 om 19:40 Om half 6 besteld, volgens de app zou de bestelling om 18.22 komen. Deze kwam echter pas om 19.00uur. al deze tijd was shortyz niet bereikbaar via de telefoon. Kwam geen excuus van de bezorger alleen maar dat hij er niks aan kon doen en veranderen.
11 feb 2024 om 19:59 Het eten was al behoorlijk afgekoeld. We hadden om 16.00 uur besteld voor 17.30 en toch kwam het eten 15 tot 20 minuten te laat.
11 feb 2024 om 19:37 Patat opgehaald. Moesten eventjes wachten, maar dat was geen probleem. Patat lijkt wel steeds slapper te worden. We merken het vorige keer al, maar vandaag helaas weer. Erg jammer!
9 feb 2024 om 11:34 Veel te lang wachten voor slecht eten. Laatste keer voor ons.
5 feb 2024 om 19:03 Eten was prima alleen duurde verrekte lang, nu zie ik dat iedereeen last heeft van de bezorgings tijd welke dag maakt geen zak uit, het is altijd te laat
16 dec 2023 om 12:21 De patat was heerlijk, groot genoeg